Bedste Kassekredit i Juni 2024

Her finder du den bedste kassekredit. Ansøg nu og få udbetalt pengene hurtigt
Opdateret Juni 16, 2024
Sortér
 • {{ sort.label }}
 • {{ formatNumber(offer.clicks) }} har valgt dette de seneste 31 dage
  {{ offer.rating }}
  Lånebeløb {{ formatNumber(offer.loan_min) }} - {{ formatNumber(offer.loan_max) }} kr.
  Løbetid {{ offer.duration_min }} – {{ offer.duration_max }} måneder
  ÅOP {{ offer.rate_min }} – {{ offer.rate_max }}%
  Udbetaling {{ offer.payment_time === 'today' ? 'I dag' : 'I morgen' }}
  • {{ item.text }}
  {{ offer.example }}
  {{ offer.warning }}
  Hvad er en kassekredit?

  Hvad er en kassekredit?

  Du har uden tvivl stødt på begrebet kassekredit før, enten via TV, radio eller online medier.

  Hvis du søger efter en billig kassekredit eller en kassekredit med hurtig udbetaling, så har vi udarbejdet en sammenligning og oversigt, der kan hjælpe dig.

  En kassekredit er en kortfristet låneordning uden krav om sikkerhed. Du kan ansøge om en kassekredit online i løbet af kort tid, og typisk vil udbetalingen ske inden for få minutter eller samme dag.

  Derfor repræsenterer kassekreditten en hurtig finansieringsmulighed og fungerer som en form for forbrugslån, der kan opnås hurtigt og tilbagebetales over korte perioder.

  Ansøgningsprocessen for en kassekredit er enkel og hurtig. Du behøver ikke besøge en bankfilial; det hele kan klares direkte fra din mobil eller computer. De typiske krav inkluderer:

   

  Du skal være mindst 18 år gammel.
  Du må ikke være registreret i RKI.
  Du skal have en fast indkomst.
  Du skal kunne bekræfte din identitet via MitID.

   

  Ved optagelse af en kassekredit skal du indgå i en juridisk bindende låneaftale, hvilket kræver en minimumsalder på 18 år. Mange udbydere har skrappere krav for de 18-20-årige, da de ofte ikke har en stabil indkomst på grund af studier eller lav indtjening. Derimod er kreditpolitikken mere fleksibel for dem i aldersgruppen 20-25 år. Ansøgningsprocessen involverer brug af MitID til identitetsbekræftelse og digital underskrift af låneaftalen. Dermed kan hele processen klares online, og du slipper for at besøge en fysisk bankfilial.

   

  Hvis du tidligere har haft vanskeligheder med at tilbagebetale lån eller overholde betalingsfrister, kan du være registreret i et skyldnerregister som f.eks. RKI eller Debitor Register. Mange udbydere kan ikke tilbyde lån til personer, der er registreret som dårlige betalere i disse registre. Derfor er det en god idé at undersøge, om du er registreret som dårlig betaler. Hvis dette er tilfældet, anbefales det, at du kontakter skyldnerregistret for at høre, hvordan du kan blive fjernet fra registret. Dette kan normalt arrangeres ved at tilbagebetale de skyldige beløb. Efterfølgende vil dine chancer for at få en kassekredit blive forbedret. Hvis du er gift eller lever sammen med en partner, kan du også øge dine chancer for at få en kassekredit ved at ansøge sammen med vedkommende.

  Hvordan søger jeg om kassekredit?

  Hvordan søger jeg om kassekredit?

  At ansøge om en kassekredit er en ukompliceret proces. Den hele process foregår online via din computer eller mobiltelefon. Du undgår besværet med at besøge banken og tale med en bankrådgiver. Dette giver dig mulighed for at ansøge i dit eget tempo og når det passer dig.

  Det er altid klogt at sammenligne kassekreditudbydere baseret på pris og vilkår. Vores sammenligningsværktøj kan hjælpe dig med at vurdere ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) og løbetiden, blandt andre faktorer. Efterfølgende kan du ansøge hos flere forskellige udbydere for at øge dine chancer for at blive godkendt til en kassekredit. Dette giver dig også mulighed for at konkret sammenligne de forskellige tilbud, du modtager, og vælge det mest fordelagtige. Af den grund anbefaler vi, at du ansøger hos mindst tre forskellige låneudbydere, så du kan foretage en nøjagtig sammenligning af priserne.

  Hvordan søger jeg om kassekredit?