Bedste Forbrugslån i Juni 2024

Her finder du den bedste forbrugslån. Ansøg nu og få udbetalt pengene hurtigt
Opdateret Juni 16, 2024
Sortér
 • {{ sort.label }}
 • {{ formatNumber(offer.clicks) }} har valgt dette de seneste 31 dage
  {{ offer.rating }}
  Lånebeløb {{ formatNumber(offer.loan_min) }} - {{ formatNumber(offer.loan_max) }} kr.
  Løbetid {{ offer.duration_min }} – {{ offer.duration_max }} måneder
  ÅOP {{ offer.rate_min }} – {{ offer.rate_max }}%
  Udbetaling {{ offer.payment_time === 'today' ? 'I dag' : 'I morgen' }}
  • {{ item.text }}
  {{ offer.example }}
  {{ offer.warning }}
  Det skal du vide om forbrugslån

  Det skal du vide om forbrugslån

  Forbrugslån har vundet større indpas hos danskerne de seneste år.

  De er særligt fordelagtige til finansiering af f.eks. rejser, bryllup, bil eller uforudsete udgifter i privatøkonomien.

  Forbrugslån kan søges online nemt og enkelt. Alt det traditionelle papirarbejde kan gøres nemt online med sit MitID. Det betyder også det er hurtigere og nemmere, end et almindeligt lån man ansøger nede i banken. Samtidig er der heller ingen krav til hvad pengene bruges til, det er helt op til låntageren.

  Den besværlige ansøgningsproces undgår du helt, da du helt enkelt kan udfylde ansøgningen online og typisk få svar med det samme, eller indenfor ganske kort tid. Derfor er forbrugslån en god løsning for mange, som ønsker penge til uforudsete udgifter eller til mere fornøjelige formål så som en sommerferie, ny taske eller cykel.

  I modsætning til eksempelvis kviklån, er tilbagebetalingstiden længere og renten lavere. Det betyder at du kan betale små månedlige beløb over længere tid. Derfor mærkes det sjældent mindre på privatøkonomien.

  Fordele ved at vælge et forbrugslån

  Fordele ved at vælge et forbrugslån

  De fleste folk plejer, at gå i deres bank og tale med sin rådgiver om muligheden for et lån.

  Det kan virke som den nemmeste måde, da man måske kender sin bank og bankrådgiver godt. De kigger på din økonomi og tilbyder dig et lån ud fra bl.a. dit arbejde, månedsindkomst og eksisterende gæld/lån. Du skal derfor også redegør for dit budget samt hvordan du forbruger dine penge.

  Hvis du derimod søger om et forbrugslån er ansøgningsprocessen meget mere simpel og overskuelig. Du ansøger online og besvarer en række spørgsmål omkring din privatøkonomi, jobsituation og udgifter. Det tager få minutter at søge og mange steder får du svar straks. Pengene udbetales derefter direkte til din bankkonto.

  Fordele ved at vælge et forbrugslån
  Kan jeg få et forbrugslån?

  Kan jeg få et forbrugslån?

  Kravene til et forbrugslån er generelt lave. De fleste folk kan faktisk ansøge om et forbrugslån og få svar hurtigt på sin ansøgning. Modsat almindelige banklån er det ikke en bankrådgiver der vurderer din ansøgning. Det sker helt automatisk af låneudbyderens system, baseret på de oplysninger du opgiver.

  Du skal som minimum være 18 år for, at ansøge denne type lån. Hos mange låneudbydere er minimumsalderen dog 19, 21, 23 eller 25 år. Det varierer fra låneudbyder til låneudbyder. I vores sammenligning står altid oplyst hvad minimumsalderen er for den givne udbyder.

  Derudover skal du ofte bekræfte din identitet med MitID, som også bruges til at underskrive låneaftalen. På den måde slipper du for papirarbejde, som skal sendes med almindelig post. Derudover er MitID med til, at sikre at andre folk ikke kan optage et lån i dit navn for eksempel.

  Et krav hos mange udbydere er yderligere, at du ikke er registreret i RKI og, at du har en fast indtægt.

   

  Hvis du har haft svært ved, at tilbagebetale gamle lån, kan du være blevet registreret i et skyldnerregister. De fleste udbydere stiller krav om, at du ikke at opstiller i et sådant register. Det kan være RKI eller Debitor Registret. Du kan slettes fra disse registre ved at betale dine kreditorer. Du kan finde flere detaljer om dette hos det skyldnerregister hvor du er registreret.

  Hvordan ansøger jeg om et forbrugslån?

  Hvordan ansøger jeg om et forbrugslån?

  Ansøgningen til forbrugslån online er nem og ligetil.
  Du skal være fyldt 18 år og opfylde en række kriterier:

  • Minimum 18 år
  • Bekræfte din identitet med MitID
  • Du må ikke være registreret i et skyldnerreigster (eksempelvis RKI/Debitor Register)
  • Du skal have en fast indtægt

  Det kan være en god idé også, at undersøge priserne hos de forskellige forbrugslånsudbydere. Det kan være sammenligning bl.a. hjælpe dig med. På den måde sikre du dig, at du ikke betaler for meget for dit nye forbrugslån. Der er nemlig forskel på renten hos de forskellige udbydere. Her kan du med fordel kigge på ÅOP, som er den årlige omkostning i procent for lånet. Jo lavere ÅOP er, jo billigere er det at optage lånet. ÅOP dækker over alle omkostninger ved lånet, og er derfor en god målstok når du sammenligner forbrugslån.

  Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt?

  Udbetaling af forbrugslån er ganske hurtig. Du skal blot bruge dit MitID og bankkonto.
  Når du har ansøgt vil du typisk få svar straks eller inden for kort tid. Herefter vil de fleste låneudbydere beder dig underskrive låneaftalen med MitID. Det er den endelige bekræftelse, herefter vil udbyderen overfører dit lån tl din bankkonto. Hos mange udbydere tager hele processen kun få dage fra ansøgning til udbetaling. Vi anbefaler dog, at undersøge behandlingstiden hos den enkelte udbydere, da denne kan variere.

  Tilbagebetaling af lån

  Når du har optaget et lån, vil det fremgå i låneaftalen hvor ofte og hvor meget du skal betale tilbage.
  Typisk vil du betale et fast beløb hver måned, i den periode du har valgt (løbetiden).

  Løbetiden kan variere efter hvor du har optaget dit lån, og hvor lang løbetid du har valgt. Jo længere løbetid du vælger, jo lavere vil din månedlig ydelse/betaling være. Mange vil være tilbøjelige til, at vælge en lang løbetid da det giver en lav ydelse. Ofte vil renten dog være højere på et lån med lang løbetid. Derfor skal man være opmærksom på, at den samlede omkostning for sit lån ikke bliver for høj, hvis man vælger en lang løbetid. Fordelen ved en kort løbetid er, at man hurtigere får afviklet sit lån. Løbetiden står altid angivet som interval i vores sammenligning, så du kan finde et lån, som passer til din ønskede løbetid.

  Hvordan ansøger jeg om et forbrugslån?