Lån i dag hurtigt & nemt

  • Se dine lånemuligheder hurtigt
  • Få hurtigt svar
  • Søg uforpligtende
Vælg dit lånebeløb
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
50.000+ brugere
Sikkert og uforpligtende
Vent venligst
Vent venligst

Find det billigste lån i dag

Det billigste lån gennem låne sammenligning. Har du brug for et lån, eller vil du gerne samle dine gamle lån til en større lån? Der er rigeligt med låneudbydere, låneprodukter og konkurrencen om nye kunder er hård. At finde det rigtige lån kan virke svært. Lånesammenligning giver en fremragende måde at finde det rette lånetilbud med en lav rente. Pluskredit håndterer lånesammenligningen for dig - nemt, hurtigt og pålideligt
  • 50.000 glade brugere
  • 20 bankpartnere
  • Hurtigt svar
  • Gratis & uforpligtende tilbud

Hvordan virker det?

Udfyld dine lånebehov og se lånemuligheder fra pålidelige og verificerede låneudbydere. Hurtigt og uforpligtende! Pluskredit forenkler processen for dig som forbruger, så du nemt kan finde udvalgte lån, der er tilgængelige på en bekvem måde. Da det kan være udfordrende at danne sig et overblik over de mange udbydere på markedet, kan du benytte vores service til at få en hurtig og enkel oversigt. Du kan ansøge gennem Pluskredit i dag ved at indtaste dine kontaktoplysninger i den ovenstående formular. Derefter vil vi præsentere dig for de bedste aktuelle lånetilbud og udbydere, der er tilgængelige på lånemarkedet lige nu.

Indtast dine oplysniger

Så finder vi relevante lånemuligheder ud fra dine ønsker

Vi søger efter lån til dig

Vi kigger på alle lånemulighederne og giver dig besked, når/hvis vi har fundet et lån til dig

Udbetaling

Et billigere lån giver dig mulighed for at spare op til lige det, du går og drømmer om.

Banker og långivere, der behandler din anmodning

Vi sammenligner mere end 20 banker og långivere.

Hvorfor skal du bruge Pluskredit?

Hvorfor skal du bruge Pluskredt? Overvejer du et lån og vil du gerne spare på renteomkostningerne? Med Pluskredit kan du nemt sammenligne lånetilbud fra forskellige banker og långivere. Vi gør det enkelt og hurtigt for dig at finde det bedste lånetilbud, der opfylder dine behov – og det er helt gratis og uforpligtende. Spar tid og penge ved at vælge Pluskredit for at finde den optimale låneløsning for dig.

Har du brug for at samle dine lån?

Vi kan også hjælpe dig med at samle flere lån. Udfyld formularen og vælg den fra boksen.
Se de bedste muligheder for smalelån

Ofte stillede spørgsmål

Se svar på spørgsmål vi ofte modtager

Hvor meget kan jeg låne?
Du har mulighed for at ansøge om et lån på op til 500.000 kroner ved at optage et nyt lån. Hvis du derimod ønsker at samle dine eksisterende lån til ét samletlån, kan du også låne op til 500.000 kroner.
Hvad er kravene for at modtage lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel. - Du skal have en fast adresse i Danmark. - Du må ikke have betalingsanmærkninger. De tilbud, du modtager, er foreløbige tilbud, under forudsætning af at de oplysninger, du har angivet, er korrekte. Samtidig skal du underskrive lånetilbuddet med MitID, før banken kan udbetale dit lån.
Hvornår bliver lånet udbetalt?
Udbetalingstiden varierer afhængigt af den bank, du har valgt. Normalt udbetales pengene inden for 1-3 dage efter den dag, hvor du accepterede tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang tilbagebetalingstid kan jeg vælge?
1 – 12 år. Du bestemmer tilbagebetalingsperioden i ansøgningsskemaet. Valget af tilbagebetalingsperiode påvirker den månedlige låneafvikling, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingsperiode ved lavere lånebeløb.
Hvad kan jeg låne til?
Du kan låne til nøjagtigt det, du ønsker – uanset om det drejer sig om renovering af hjemmet, en ny bil, en eksotisk ferie eller noget helt andet.