Danmarks bedste låneguide
Fremragende

Trin for trin guide og lånehjælp for alle. Vi finder det bedste lånetilbud til dig - uden alt besværet

  • Ansøg gratis & uforpligtende
  • Sammenlign tilbud fra flere banker
  • Vælg det bedste tilbud
Vælg dit lånebeløb
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Forventet månedlig ydelse {{ computedMonthly }}
50.000+ brugere
Sikkert og uforpligtende
Vent venligst
Vent venligst
*Priseksempel: Samlet kreditbeløb {{ currency(form.loan_amount) }} - Løbetid 12 - 120 mdr. - Variabel debitorrente {{ rate }}% - ÅOP {{ disclaimerCalculateYearly }}% - Etb. omk. {{ disclaimerEstablismentCost }} - Samlet tilbagebetaling: {{ disclaimerAmountToRepay }} - Samlede kreditomkostninger: {{ disclaimerTotalCostOfLoan }} - 14 dages fortrydelsesret

Tag ikke vores ord for det

2 min.
Så kort tid tager det at ansoge
69.000 kr
Udbetalt i gennemsnit pr. lån
50.000+
Glade og tilfredse brugere
84%
Af vores brugere modtog et lånetilbud indenfor 24 timer

Vi sammenligner over 20 banker & långivere for dig

Hos Pluskedit forstår vi, at hver enkelt bank har sine unikke tilbud og vilkår. Derfor har vi gjort det til vores mission at gennemgå og sammenligne en bred vifte af banker for at sikre, at du får det bedst mulige lån. Vores ekspertise og indsigt i lånemarkedet betyder, at vi kan tilbyde dig en omfattende sammenligning, der hjælper dig med at træffe en informeret beslutning.

Bank Norwegian SparNord Resurs Bank …og mange flere

Vores samarbejde med disse førende banker sikrer, at du får adgang til de bedste og mest konkurrencedygtige lånetilbud på markedet. Vi arbejder hårdt for at finde tilbud, der matcher dine specifikke behov og økonomiske situation, så du kan føle dig tryg ved dit valg.
Start din rejse mod det perfekte lån i dag med Pluskredit

Pluskredit - Din Genvej til det Billigste Lản

Ansøg Gratis og Uforpligtende

Start din rejse mod det perfekte lån med pluskredit. Det er nemt og hurtigt - indsend din ansøgning på bare et par minutter. Vi gør det tunge arbejde for dig og indhenter tilbud fra flere banker.

Sammenlign Dine Tilbud

Få dine første lånetilbud næsten øjeblikkeligt. Med Pluskredit kan du nemt sammenligne de forskellige tilbud side om side. Vi giver dig det klare overblik, så du kan træffe det bedste valg.

Vælg det Bedste Tilbud

Når du har sammenlignet dine tilbud, er det tid til at vælge. Pluskredit er der ingen forpligtelser – vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov. Det er helt gratis at bruge Pluskredit til at finde dit ideelle lån.

Ofte stillede spørgsmål

Se svar på spørgsmål vi ofte modtager

Hvor meget kan jeg låne?
Du har mulighed for at ansøge om et lån på op til 500.000 kroner ved at optage et nyt lån. Hvis du derimod ønsker at samle dine eksisterende lån til ét samletlån, kan du også låne op til 500.000 kroner.
Hvad er kravene for at modtage lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel. - Du skal have en fast adresse i Danmark. - Du må ikke have betalingsanmærkninger. De tilbud, du modtager, er foreløbige tilbud, under forudsætning af at de oplysninger, du har angivet, er korrekte. Samtidig skal du underskrive lånetilbuddet med MitID, før banken kan udbetale dit lån.
Hvornår bliver lånet udbetalt?
Udbetalingstiden varierer afhængigt af den bank, du har valgt. Normalt udbetales pengene inden for 1-3 dage efter den dag, hvor du accepterede tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang tilbagebetalingstid kan jeg vælge?
1 – 12 år. Du bestemmer tilbagebetalingsperioden i ansøgningsskemaet. Valget af tilbagebetalingsperiode påvirker den månedlige låneafvikling, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingsperiode ved lavere lånebeløb.
Hvad kan jeg låne til?
Du kan låne til nøjagtigt det, du ønsker – uanset om det drejer sig om renovering af hjemmet, en ny bil, en eksotisk ferie eller noget helt andet.